Over Proviform

Proviform biedt een breed scale aan kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen. Bij het formuleren van de samenstellingen staat voorop dat de kwaliteit, werkzaamheid en zuiverheid van de gebruikte ingrediënten optimaal is. Daarom vindt er een bijzonder strenge controle plaats alvorens grondstoffen worden toegelaten en voldoet de productie aan de GMP of ISO 22000 richtlijnen.

Bij het samenstellen van Proviform voedingssupplementen worden geen concessies gedaan. Ook al moeten duurdere grondstoffen worden gebruikt, uiteindelijk is het resultaat van belang.

Onze producten worden op orthomoleculaire basis samengesteld met hoge, krachtige doseringen. Proviform voedingssupplementen worden verpakt in een donkere, glazen verpakking met een dubbele afsluiting ten behoeve van versheid en veiligheid van de ingrediënten. De glazen verpakkingen bieden een optimale bescherming tegen oxidatie en hebben geen interactie met de voedingssupplementen.

Van belang zijn ook de gebruikte hulpstoffen. Proviform hecht eraan natuurlijke hulpstoffen te gebruiken en de hoeveelheid hulpstoffen te beperken. Bij voorkeur worden plantaardige capsules gebruikt.

Proviform producten zijn zonder uitzondering glutenvrij. Een bijzonder groot deel is ook geschikt voor vegetariërs. Proviform gebruikt symbolen op de verpakking en op de website om dat aan te geven.

 

VegetarischGMO vrijGluten vrijVeganLactose vrij