Bezig met laden...

Vitamine C Super PLUS

  • Zeer hoogwaardige samenstelling vol vitamine C
  • Zuurvrije vitamine C met bioflavonoïden, quercetine en druivenpit extract
  • Superfoods acerola, camu camu, acai bes en granaatappelextract
  • 100% natuurlijke hulpstoffen
  • Geschikt voor veganisten
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
xP387
Vanaf € 18,50
ArtikelnummerP387
EAN8717677123872
Z-indexnummer16820061
Glutenvrij GMO vrij Lactosevrij Vegan
Meer informatie
Z-indexnummer16820061
EAN8717677123872
ArtikelnummerP387

 Samenstelling per 2 capsules:

    RI%
Vitamine C (calcium ascorbaat) 600 mg  750
Citrus Bioflavonoïden 200 mg  
Acerola extract 100 mg  
Camu Camu extract 100 mg  
Acai bes (20:1 extract) 100 mg  
Granaatappel extract (40% ellaginzuur) 50 mg  
Rutine 50 mg  
Druivenpit extract (95% polyfenolen) 40 mg  
Quercetine 10 mg  

Hulpstoffen

vegetarische pullulan capsule, vulstof (rijstextract), anti-klontermiddel (rijstconcentraat).

Vrij van

gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Dosering

1 à 2 capsules per dag tijdens de maaltijd met water innemen.

Productomschrijving

Vitamine C Super PLUS bevat een krachtige combinatie zuurvrije vitamine C met natuurlijke superfood extracten, citrus-bioflavonoïden, rutine, druivenpit extract en quercetine.

Bioflavonoïden zijn in water oplosbare stoffen die samen met vitamine C voorkomen in met name vers fruit en verse groenten. Bioflavonoïden ondersteunen vitamine C in hun bijdrage tot een normale collageenvorming. Deze is nodig voor een normale werking van het kraakbeen, de huid, het tandvlees en het immuunsysteem.

Quercetine behoort tot de familie van de flavonoïden, die zorgt voor de kleuring van veel fruit en bloemen. Deze flavonoïde komt veel voor in rode wijn en appels en sluit goed aan bij de aanwezige bioflavonoïden.

Acerola: Acerola bevat onder meer bioflavonoïden, carotenoïden, B-vitaminen, quercetine en zeer veel vitamine C. Daarom wordt acerola vooral ingezet als een natuurlijke vitamine C bron. De bioflavonoïden in acerola ondersteunen vitamine C.

Camu camu: Camu camu is een bes uit de regenwouden van Peru en Brazilië. Het fruit bevat een zeer hoog vitamine C gehalte en is zeer voedzaam. Camu camu bessen zijn rijk aan flavonoïden, vitamines en mineralen. 

Acai: De acaibes heeft een zeer hoge voedingswaarde. Ze bevatten mineralen, natuurlijke omega 3-6-9-vetzuren en krachtige antioxidanten. De bes bevat tevens B-sitosterol, campesterol en stigmasterol.

Granaatappel: Ellaginezuur is een polyfenol die voorkomt in verschillende fruitsoorten en met name in granaatappels. Proviform granaatappelextract bevat 40% ellaginezuur. Granaatappels bevatten tientallen soorten polyfenolen die synergetisch werken.